Junta
Cuiners i Rebosters de Barcelona
Per a la nostra junta és un plaer donar-vos, cuiners i rebosters de Barcelona, la benvinguda a la pàgina web d’ACYRE Barcelona, on la passió per la cuina i la rebosteria es troben al cor de la nostra associació. En un món en canvi constant, ACYRE Barcelona es mou cap a un emocionant nou capítol en la seva història.

El juny passat es va formar una nova junta directiva, encapçalada per mi, Jani Paasikoski, com a president. Sóc xef i empresari gastronòmic d’origen finlandès. Amb mi tinc a Dragos Badea, xef originari de Romania, que assumeix el càrrec de vicepresident. Ander Atxaga, basc, de formació culinària i una àmplia experiència al servei de sala, es converteix en el secretari de la junta. Completa l’equip el xef Carles Gracia, com a tresorer i únic membre català.
Aquesta junta directiva, diversa i cosmopolita, pren el relleu amb gran respecte a la dedicació de Jaume Urgelles, el president anterior, que va guiar l’associació amb passió i determinació a través de temps desafiadors, inclosa la pandèmia. Reconeixem la seva tasca i esforç per mantenir viva ACYRE Barcelona.

Associació útil i atractiva
Encara que la nostra junta encara està en les primeres etapes, estem compromesos a desenvolupar una associació que sigui útil i atractiva per als nostres membres: cuiners i rebosters. Més enllà d’oferir tallers i cursos formatius, busquem crear oportunitats perquè els nostres membres es connectin, comparteixin experiències i gaudeixin plegats. Això inclou sopars mensuals temàtics a l’estil dels “txocs” bascos i visites a llocs d’interès gastronòmic, per esmentar algunes de les experiències futures.
A més, col·laborarem estretament amb les escoles d’hostaleria per inspirar els estudiants i fomentar pràctiques nacionals i internacionals, així com competicions culinàries i de rebosteria. Aspirem a organitzar un campionat regional anual i en un futur proper el campionat nacional de cuina i rebosteria, en associació amb FACYRE.

Showcooking, cursos i tallers
Un dels nostres objectius més ambiciosos és trobar una nova seu per l’associació. Un espai que no només serveixi als nostres membres, sinó que també generi ingressos per a la nostra organització. Visualitzem una cuina de showcooking d’última generació, una cuina per desenvolupar cursos i tallers, una sala de restaurant on gaudir de les creacions d’aquestes cuines, un espai per als productors locals anomenat “Saló del Gust”, una biblioteca gastronòmica completa i una àrea de coworking creativa per a projectes culinaris. Aspirem a convertir-nos en un referent a Barcelona i busquem comptar amb el suport institucional i empresarial per aconseguir-ho.
No obstant, res d’això seria possible sense els nostres valuosos membres. Estem compromesos a atraure nous socis i activar els actuals amb una programació atractiva. Com a primera eina hem inaugurat aquesta nova pàgina web per millorar la comunicació i facilitar la interacció. La col·laboració amb patrocinadors, col·laboradors i amics serà essencial per assolir els nostres objectius.
La col·laboració amb patrocinadors, col·laboradors i amics serà essencial per assolir els nostres objectius. La nova junta directiva està totalment compromesa amb el futur d’ACYRE Barcelona. Creiem que la “marca” Cuiners i Rebosters de Barcelona mereix una programació atractiva, una seu de qualitat, i, sobretot, una comunitat orgullosa de formar-ne part.
Gràcies per visitar la nostra pàgina web i formar part d’aquesta emocionant aventura culinària. Esperem veure’t aviat als nostres esdeveniments i activitats!