
Junta directiva

Es tracta d’una junta diversa i cosmopolita, reflex de la riquesa cultural i professional que caracteritza la gastronomia de Barcelona.
Prenem el relleu amb gran respecte a la dedicació de Jaume Urgellés, anterior president, que va guiar l’Associació amb passió i determinació en temps desafiadors, inclosa la pandèmia. Des de ACYRE Barcelona reconeixem i agraïm profundament la seva labor i esforç per a mantenir viva l’Associació.
Objectius principals:
Els grans objectius de Acyre Barcelona són: Organitzar el campionat de cuina i rebosteria d’Espanya de Facyre.
▪ Implantar el campionat anual de cuina i rebosteria de Catalunya.
▪ Aconseguir una nova seu.
▪ Ser els banderers del projecte: Formació a l’escola pública en nutrició i economia de la llar.
▪ Recuperació dels premis “Nadal” de gastronomia amb la col·laboració del bailiato de Barcelona de la Chaine donis Rotisseurs,
▪ Promoure la creació de Acyres regionals en tota Catalunya.