Revista “Barrets Blancs”

Clic en foto per a accés a la Revista en línia

Neix “Barrets Blancs”: la revista digital de ACYRE Barcelona

La Associació de Cuiners i Rebosters de Barcelona presenta amb orgull la primera edició de la seva revista oficial: “Barrets Blancs”. Aquesta publicació digital, de caràcter bimestral, neix amb l’objectiu de convertir-se en un espai de trobada i inspiració per a professionals i amants de la gastronomia. En les seves pàgines es combinen receptes de temporada, entrevistes a xefs de referència, articles de fons sobre producte i sostenibilitat, notícies d’actualitat i agenda d’esdeveniments gastronòmics.

Amb “Barrets Blancs” volem retre homenatge a la tradició culinària catalana, al mateix temps que donem veu a la innovació i a la creativitat que defineixen a la nostra comunitat. El nom de la revista és també un tribut al mestre Ignasi Domènech, pioner en la divulgació gastronòmica i símbol dels barrets blancs com a emblema d’orgull i excel·lència professional.

Més enllà de ser una revista, Barrets Blancs és un projecte col·lectiu: un punt d’unió entre xefs, rebosters, productors, patrocinadors i amants de la cuina que comparteixen la passió per elevar la nostra gastronomia.

Et convidem a descobrir cada número, a gaudir dels seus continguts i a formar part activa d’aquesta comunitat que creix amb il·lusió, respecte i amor per la cuina.

Ja disponible ...