



Qui som
La nostra història
La història de ACYRE Barcelona és la continuïtat d’una llarga tradició associativa que es remunta a 1885, any en què es va fundar la Unió de Cuiners i Cambrers (Artística Culinària). Des de llavors, diferents generacions de professionals han mantingut viu l’esperit d’unió, col·laboració i defensa de l’ofici.
Al llarg de més d’un segle, les associacions de cuiners i pastissers de Barcelona han evolucionat i s’han adaptat als nous temps, sense perdre mai la seva essència: ser un punt de trobada per a compartir coneixements, impulsar la formació i donar prestigi a la gastronomia de la nostra terra.
Avui, ACYRE Barcelona recull aquest llegat històric i el projecta cap al futur, consolidant-se com l’entitat de referència que representa a cuiners i pastissers a la ciutat i a la província de Barcelona.
D’esquerra a dreta, Dragos Badea (Vicepresident), Jani Paasikoski (President), Carles Gracia (Tresorer) i Ander Atxaga (Secretari).
Junta directiva
Es tracta d’una junta diversa i cosmopolita, reflex de la riquesa cultural i professional que caracteritza la gastronomia de Barcelona.
Prenem el relleu amb gran respecte a la dedicació de Jaume Urgellés, anterior president, que va guiar l’Associació amb passió i determinació en temps desafiadors, inclosa la pandèmia. Des de ACYRE Barcelona reconeixem i agraïm profundament la seva labor i esforç per a mantenir viva l’Associació.
Objectius
En ACYRE Barcelona ens esforcem per mantenir viva la tradició culinària i pastissera d’aquesta meravellosa ciutat, al mateix temps que explorem noves tendències i fomentem la innovació en el món de la gastronomia. Som una comunitat diversa de cuiners, pastissers i entusiastes de la gastronomia, units pel nostre amor compartit per l’art culinari.
Local: la nostra seu
Actualment estem a Sant Adrià de Besòs, però treballem per a aconseguir una nova seu més cèntrica a la ciutat de Barcelona: un espai modern i accessible per a tots els nostres socis.
En ACYRE Barcelona creiem que la gastronomia sobretot es viu compartint-la. Per això, organitzem tallers, concursos, trobades gastronòmiques i activitats exclusives en la nostra seu i en diferents espais col·laboradors.
La teva participació és fonamental perquè la nostra comunitat continuï creixent i es consolidi com un referent de la cuina i la rebosteria a Barcelona.
Uneix-te i viu la passió per la gastronomia!