Junta directiva -
D'esquerra a dreta, Dragos Badea (Vicepresident), Jani Paasikoski (President), Carles Gracia (Tresorer) i Ander Atxaga (Secretari).

Junta directiva

Es tracta d’una junta diversa i cosmopolita, reflex de la riquesa cultural i professional que caracteritza la gastronomia de Barcelona.

Prenem el relleu amb gran respecte a la dedicació de Jaume Urgellés, anterior president, que va guiar l’Associació amb passió i determinació en temps desafiadors, inclosa la pandèmia. Des de ACYRE Barcelona reconeixem i agraïm profundament la seva labor i esforç per a mantenir viva l’Associació.

Objectius principals:

Els grans objectius de Acyre Barcelona són:
▪ Organitzar el campionat de cuina i rebosteria d’Espanya de Facyre.
Implantar el campionat anual de cuina i rebosteria de Catalunya.
Aconseguir una nova seu.
Ser els banderers del projecte: Formació a l’escola pública en nutrició i economia de la llar.
Recuperació dels premis “Nadal” de gastronomia amb la col·laboració del bailiato de Barcelona de la Chaine donis Rotisseurs,
Promoure la creació de Acyres regionals en tota Catalunya.