ACYRE

BARCELONA

Benvinguts a ACYRE Barcelona. Això és el punt de trobada per a professionals de la cuina i de la rebosteria a Barcelona. Ens complau donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web, on compartim la nostra passió per la gastronomia, així com els nostres objectius i activitats emocionants.

A ACYRE Barcelona ens esforcem per mantenir viva la tradició culinària i repostera d’aquesta meravellosa ciutat, alhora que explorem noves tendències i fomentem la innovació al món de la gastronomia. Som una comunitat diversa de cuiners, rebosters i entusiastes de la gastronomia, units pel nostre amor compartit per l’art culinari.

Explora la nostra pàgina web per conèixer més sobre qui som, les nostres activitats i com pots unir-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura gastronòmica.

Esperem veure’t aviat als nostres esdeveniments i activitats!

A ACYRE Barcelona tenim una visió clara i ambiciosa per al futur.

FUTUR

Objectius

A ACYRE Barcelona tenim una visió clara i ambiciosa per al futur. Els nostres objectius són el nostre far guia en el camí cap a un futur emocionant i ple d’èxits per a ACYRE Barcelona.

Llegir més
A la junta directiva creiem que la “marca” Cuiners i Rebosters de Barcelona

EQUIP

Junta

A la junta directiva creiem que la “marca” Cuiners i Rebosters de Barcelona mereix una programació atractiva, una seu de qualitat i, sobretot, una comunitat orgullosa de formar-ne part.

Llegir més
Us donem la benvinguda a la seu d’ACYRE Barcelona.

racó

Local

Situada al Carrer de la barca 33, a Sant Adrià de Besòs, Barcelona, ​​us donem la benvinguda a la seu d’ACYRE Barcelona. Aquest és un racó gastronòmic on la passió per la cuina i la rebosteria cobra vida.

Llegir més

PARTNERS

CARTAS DEL PRESIDENTE

Mas

T’INVITEM A UNIR-TE A NOSALTRES A LA SEU D’ACYRE BARCELONA

si DESITGES

  • un lloc per compartir moments culinaris inoblidables.
  • un lloc per explorar el teu amor per la cuina i la rebosteria.
  • un grupo para compartir un grup per compartir experiències amb altres entusiastes de la gastronomia.

ESPEREM VEURE’T AVIAT EN ELS NOSTRES ESDEVENIMENTS I ACTIVITATS!

Per sol·licitar un formulari de registre